Make your own free website on Tripod.com
Back to TIGERPATH!!!


Parrothead IQ Test

1. In "Flesh and Bone", where does Jimmy want to run away to?
a. Key West
b. Timbuktu
c. Margaritaville
d. The Caribbean

2. What does Jimmy like to wipe his Gumbo bowl with?
a. A piece of French bread
b. His Fingers
c. His Tongue
d. Beignets

3. What is the name of the falls Jimmy refers to in "Beach House on the Moon"?
a. Cameron
b. Virginia
c. Savannah
d. Victoria

4. Who asks Jimmy to recommend a housekeeper in "Gypsies
in the Palace"?

a. Harrison Ford
b. 'Fingers' Taylor
c. Glenn Frey
d. Michael Utley

5. What does the character in "He Went to Paris" do for a living?
a. Plays the piano
b. Sings
c. Paints
d. Is a sculptor

6. In "Permanent Reminder of a Temporary Feeling", Jimmy says it's human nature to do what?
a. Screw Up
b. Misconstrue
c. Miscalculate
d. Deceive

7. What does Jimmy say is calling him in "Island Fever"?
a. His Wife
b. The Old Days
c. A Hammock
d. The Ocean

8. How does Jimmy like his cheeseburgers?
a. With warm beer and bread
b. With Zucchini and bulger wheat
c. With lettuce, tomato & Heinz 57
d. With sprouts and guacamole

9. What kind of tattoo did Jimmy get in "Margaritaville"?
a. A rose
b. A Mexican cutie
c. Mom
d. An anchor

10. According to "Migration", what would be a better use for
mobile homes?

a. Beer cans
b. Prisons
c. Sink them to make artificial reefs
d. Military target practice

Answers & Scoring Below!

Parrothead attire!

Margaritaville
Parrot Republic
Coconut Republic
Parrotphernalia
TropicTraders
Parrot Island
The Parrothead Island Outfitter Shop

IQ Test Answers:

1)B, 2)A, 3)D, 4)C, 5)A, 6)C, 7)C, 8)C, 9)B, 10)A

Scoring:

10 = Parrot-Master, You're in Margaritaville!
8-9 = Jolly Mon, you almost made it!
6-7 = You're Quietly Making Noise
4-5 = Buy a grass skirt, drink lots of Corona and try again Come Monday
2-3 = You're on a Slow Boat to China
1 = You'll Never Work in Dis Bidness Again!


Parrothead Pink's

Jimmy Buffett!!!

Welcome to Parrothead Pink's Jimmy Buffett page! Yes, I am a huge Buffetthead ever since I first heard "Cheeseburger in Paradise" back in the late 70's. My interest in Jimmy sparked again in the late 80's, and it's been all Jimmy ever since! My wife Gail and I travel every summer to see Jimmy in concert no matter where he goes. That one trip every summer is really our vacation for the summer. If we go anywhere else, I always pack plenty of Jimmy's CDs and tapes to accompany our trip. The great thing about Jimmy's music is you can listen to it no matter what mood you're in. If you're feeling down, pop in a Buffett CD and you'll be feeling fine or if you're feeling great, then there is no better music to listen to than Jimmy Buffett. So, FINS UP!!! and I hope you enjoy this page!


Real Player Downloadables!!!
Southern Cross - 9/29/96 George, Wa. (696k)
Turning Around - "Summer Rental" soundtrack (453k)
Please take your drunken 15 year old girlfriend home - 12/8/75 Washington DC (767k)

Jimmy Buffett Discography!!!
Click on the Discography link for the complete Buffett library of music. You can buy the CD and read the lyrics too!


The Perfect Margarita!!!
Jimmy Style!


Buffett Photos!!!
Jimmy, in all his Glory!


FINS FORUM!!!
A message board where "Parrothead Madness" is the norm!

Buffett News and Tour Info!


Click here for the latest Buffett News
Add the Buffett News Ticker to your web page



Visit Radio Margaritaville, a real musical gumbo!!!


Visit Jimmy Buffett's Margaritaville for more Parrothead madness!

Call 1-800-COCOTEL to subscribe to the Coconut Telegraph!

Listed Since 1999 - Fansites.com Link Directory


Click HERE to purchase Jimmy's books!


Parrothead Pink & Gail


This page has been visited by: Parrotheads


This The Parrot Head Webring site
is owned by
Pink
Click for the
[Previous] [Random]
[Next 5] [Next Site]
Go here for information
.